Mi az a branding? - idézet Matthew Healey: Mi az a branding? című könyvéből

2011.09.03
Mi az a branding?A Branding menüpontban megfogalmaztuk, hogy számunkra mit jelent a branding, mit értünk alatta, milyen szellemiséggel igyekszünk megvalósítani. Most olvassunk bele Matthew Healey könyvébe, és nézzünk meg egy gyakorlatiasabb leírást.

Brand - márka elemei, összetevői >>

Hogyan tiltsunk ki egy felhasználót Facebook oldalunkról?

2011.08.29
Ha Önnek van egy céges Facebook oldala (page), akkor felmerülhet az igény, hogy egy követőt (lájkolót) kitiltson erről az oldalról. Azaz megakadályozza, hogy az Üzenőfalon hozzászólást írjon, képeket töltsön fel, vagy lájkoljon bejegyzéseket. Mindez valójában egy kattintással megoldható, használata mégsem egyszerű!

Követő (lájkoló) eltávolítása céges facebook page-ről >>

Kereső optimalizálás: META adatok megadása

2011.08.26
A META adatok ugyanis olyan fontos információk, amelyek honlapunk tartalmának a keresőkben való megjelenését befolyásolják erősen. Épp ezért, ezek a tartalom szerves részei, egyfajta „előképei” a tényleges oldalnak. Egy külső oldalon - a Goggle találati listájában - jelennek meg, és abban segíthetnek, hogy a listában a mi linkünkre kattintsanak első alkalommal.

Milyen a jó meta title és meta description? >>
Kitaláljuk és valóra váltjuk!
Branding Hírek: saját gondolatok és online lapszemle -|- Branding Tudástár: használható leírások és videók

Branding.hu a Facebookon - Márkaépítés a közösségi térben is! Branding.hu a Twitteren - Friss hírek a Márkaépítéssel kapcsolatban

E-mail: info@branding.hu. www.branding.hu, 2019, ©Minden jog fenntartva.